VALİ DORUK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Merkez Köy ve Mahalle Muhtarları İle Bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 21.10.2021 18:41:11 17 0
VALİ DORUK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Merkez Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen toplantıda muhtarlarla buluşan Doruk, muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Muhtarlık kurumu tarihin her döneminde önemini muhafaza etmiştir. Sizler devletin sahadaki eli, ayağı, gören gözü, duyan kulağı ve aynı zamanda sesisiniz. Özellikle son yıllarda bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla muhtarlık müessesesinin işlevselliği daha da artmıştır.

Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde düzenlenen Muhtar buluşmaları, özlük haklarında yapılan iyileştirmeler ve bu yönde atılan diğer bir çok adım kurumu daha da güçlendirmiştir. Gelinen noktada atılan bu adımlarla birlikte devlet-millet kaynaşması daha da pekişmiş, millete hizmet etme süreci daha nitelikli hal almıştır. Sizlerden aldığımız güçle millete hizmet etme yolunda emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Bu düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Onur Özaydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Müftüsü Hasan Güneş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Abdurrahman Anlaş, Genel Sekreter Yrd. Muhammet Çakmak, İl AFAD Müdürü Mehmet Salih Avcı, İl İdare ve Denetim Müdür Filiz Özdemir’in de katıldığı toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı