VALİ DORUK, ARHAVİ’DE KIŞLIK ODUN KIRDI

Bulduğu her fırsatta köyleri gezen Artvin Valisi Yılmaz Doruk ziyaret ettiği Arılı Köyünde kışlık odun hazırlığı yapan bir bayana yardım etti

TRABZON-ARTVİN 16.09.2022 09:49:45 117 0
VALİ DORUK, ARHAVİ’DE KIŞLIK ODUN KIRDI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Artvin il ve ilçelerinde ayak basmadığı yer kalmayan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, başarılı çalışmalarından dolayı vatandaş tarafından Marko Paşa yakıştırması ile ismi anılıyor.

Vatandaşlar Vali Doruk için “acı günde, iyi günde bizlere verdiği destekle Devletin sıcak elini bizlere hissettiriyor, biz bundan mutluyuz” dediler.

Geçen hafta Arhavi’yi ziyaret eden Vali Yılmaz Doruk, beraberinde Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Ak Parti ilçe başkanı Remzi Gedik, İl genel ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Arılı Köyü Mençuna Şelalesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Doruk, köyleri ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet etti. Hem de onların kış hazırlıklarına yardımcı oldu. Özellikle Vali Doruk, Arılı köyünde Fatma Can isimli bir bayanın kışlık odun kestiğini görünce yanına giderek eline aldığı balta ile odun kırarak yardım etmesi takdir topladı.

O anların görüntüsü olan fotoğrafta sosyal medyada dikkat çekerken Vali Doruk “Arılı köyünde vatandaşlarımız kış hazırlığı yapıyor. Çalışkan, üretken köylülerimizin çalışmalarına bizde ortak olduk. Unutmayalım, Alın teri ile ıslanan toprak bereketli olur” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI