Vali Çeber, Of Uygulama Noktasını Ziyaret Ederek Çalışanlarla Bayramlaştı

Rize Valisi Kemal Çeber, gün içerisinde bayram mesajı gönderdiği Karadeniz Sahil Yolu Trabzon-Rize şeridi üzerinde bulunan Of Uygulama Noktası ve Alipaşa Uygulama Noktasında çalışan Emniyet, Jandarma ve Sağlık Personellerini ziyaret ederek

TRABZON-ARTVİN 25.05.2020 11:23:00 21 0
Vali Çeber, Of Uygulama Noktasını Ziyaret Ederek Çalışanlarla Bayramlaştı

Rize Valisi Kemal Çeber, gün içerisinde bayram mesajı gönderdiği Karadeniz Sahil Yolu Trabzon-Rize şeridi üzerinde bulunan Of Uygulama Noktası ve Alipaşa Uygulama Noktasında çalışan Emniyet, Jandarma ve Sağlık Personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşmanın ardından uygulama noktasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Çeber, özverili çalışmalarından ötürü personeli kutlayarak, pandemi sürecinde çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade etti.

Vali Çeber, burada basına yaptığı açıklamada, normal zamanlardan farklı bir Ramazan Bayramı geçirildiğini ifade ederek, 'Biraz hüzün biraz mecburiyet. Allah bu sefer de bizi bununla sınıyor. İnşallah en kısa zamanda özlediğimiz eski Ramazanları yaşayacağız. Ben de burada arkadaşlarımın ellerini tek tek sıkmak ve sarılmak isterdim. Ama bizler bu noktada gerekli hassasiyeti göstermek durumundayız.

Pandemi sürecinin başından itibaren özel önlemler almaktayız. Bayramda da önlemlerimiz devam ediyor. Sokağa çıkma yasağımız var. Herkesin bu kurala uyması bizi çok memnun ediyor.” Dedi.

Vali Çeber, konuşmasının devamında, il dışından Rize'ye gelen çay üreticilerinin yaptıkları çağrılara ve kurallara büyük uyum gösterdiklerini ve dikkat ettiklerini dile getirerek, “Bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Bugün itibarıyla yaklaşık 6 bin kişiye Kovid-19 testi yapıldı. 110 kişilik sağlıkçı arkadaşlarımız mahalle ve köylerimizi ev ev gezerek testleri yapıyorlar. Onlar bizim kahramanlarımız. Emniyet, Jandarma ve muhtarlarımız da destek veriyor. Bunu da organize etmek kolay değildi. Bunu da başardık. Arkadaşlarımız evlatlarından ve sevdiklerinden ayrı. Sırf bu süreçte bizim sağlımız için görevdeler. Biraz daha sabretmemiz lazım.” İfadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından Vali Çeber ve beraberindekiler Alipaşa Uygulama Noktasını ziyaret ederek burada çalışan Emniyet personelinin bayramını kutladı.

Vali Çeber'e, eşi Neslihan Ayan Çeber'in de eşlik ettiği ziyaretlerde, İyidere İlçe Kaymakamı Murat Akyüz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı da hazır bulundu ve çalışanlara tatlı ikram edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı