U-18 Futsal Turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yusufeli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yusufeli Belediyesi tarafından düzenlenen U-18 Futsal Turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

TRABZON-ARTVİN 18.03.2022 13:16:11 61 0
U-18 Futsal Turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Yusufeli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yusufeli Belediyesi tarafından düzenlenen U18 Futsal Turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Yusufeli Mehmet Sosanoğlu Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakalara 11 takım katıldı. Müsabakalar sonrasında son dört takım kendi aralarında play-off oynadılar. Play-off sonuçlarına göre Birinci Tutundibi, İkinci Sarıgöl, Üçüncü Tıhlezler ve Dördüncü Pehlivanlar oldu.

Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık;” U18 Futsal turnuvamızı tamamlamış bulunmaktayız. Şubat ayından beri devam eden müsabakalar sonrasında “Tutun Dibi” isimli takımımız birinci olarak kürsünün en üstünde yer almayı başardı. Birinci olan ekibimizi ve müsabakalara katılan tüm takımları verdikleri mücadelelerden dolayı kutluyor katılımları için teşekkür ediyorum. Turnuvamızın gerçekleşmesi noktasında işbirlikleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Belediyemize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve halen devam etmekte olan Futsal turnuvasında da tamamlanan grup maçları sonrasında son 16 kuraları çekildi. Kura çekimi sonrasında halk oyunları gösterisi ile devam eden etkinlik oynanan final maçı ile sona erdi.

Final maçı sonrasında sahada mücadele eden gençleri tebrik eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Sevgili gençler verdiğiniz mücadeleler için sizleri tebrik ediyorum. Takip ettiğimiz kadarıyla güzel ve renkli mücadeleler oldu. Bu mücadeleler sonrasında dereceye giren ekiplerimizi tebrik ediyorum. Turnuvanın paydaşları Gençlik ve İlçe Müdürlüğümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de işbirlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen organizasyona; Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emin Bülbül, Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık, Yusufeli Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Alp ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI