TÜRK İŞADAMLARI BATUM’DA İŞ GÖRÜŞMELERİNDE

TTSO üyesi firmalar Batum'da yabancı firmalarla iş görüşmesi gerçekleştirdi

TRABZON-ARTVİN 20.03.2022 14:28:13 113 0
TÜRK İŞADAMLARI BATUM’DA İŞ GÖRÜŞMELERİNDE

Hayati Akbaş

TRABZON-Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyesi firmalar, Batum'da düzenlenen 11. Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Endüstrisi Fuarı'nda Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında yabancı firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Gürcistan'ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Endüstrisi Fuarı'nda (Batumi Build 2022) Türkiye, Gürcistan, İtalya, Almanya ve Belarus'tan 70 firma yer aldı. Fuarda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında stant açtı. Stantta odanın inşaat ve yapı malzemeleri sektöründeki üye firmalarının tanıtımı yapıldı.

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fuar kapsamında ayrıca Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin desteğiyle TTSO üyesi firmalarla fuara katılan yabancı firmalar arasında ikili iş görüşmesi etkinliği düzenlendi. TTSO üyeleri ikili iş görüşmesi etkinliği kapsamında yabancı firmalarla toplam 54 iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Fuarın açılışına da katılan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, üye firmaların dışa açılımının önemli olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 'Fuarda yapılan ikili iş görüşmelerinde firmalarımızın geri dönüşleri çok olumlu oldu. İleriye dönük önemli işbirliklerine imza attıklarını vurguladılar. Üyelerimizin dünyaya açılmasını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla destekleyeceğiz' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı