TSO’DA YENİ MECLİS VE YÖNETİM BELLİ OLDU

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 1 Ekim cumartesi günü gerçekleştirilen komite seçimlerinin ardından oda meclisi bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştirildi

TRABZON-ARTVİN 10.10.2022 09:29:44 116 0
TSO’DA YENİ MECLİS VE YÖNETİM BELLİ OLDU

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 1 Ekim cumartesi günü gerçekleştirilen komite seçimlerinin ardından oda meclisi bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştirildi.

Meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Meclis Başkanlığına Kemal Makar, Meclis Başkan yardımcılığı görevine Bülent Akçiçek ve Fatih Terbıyık seçildi.

Daha sonra da Oda Yönetim Kurulu kendi içinde toplanarak görev dağılımı seçimi gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığına Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevine Selçuk Balkaya ve Hasan Yılmaz seçildi. Yönetim Kurulunun diğer isimleri de şöyle oluştu: Ahmet Karabulut, Ersan Gedik, Ata Tolga Yazıcıoğlu, Sezgin Karabacak, Muhammed Karaman, Yaşar Akbıyık, Talat Parlak, Barış Vayiç, Bünyamin Merttürk, Mutlu Seber, Cengiz Balta, Kamil Limoncuoğlu ve Ender Karaşah

TOBB Genel Kurul Delegesi Üyeliğine Talat Parlak ve Cengiz Balta seçildi.

Seçimlerin ardından Meclis Üyeleri yeni dönemin Artvin’imize, Hopa e Kemalpaşa’mıza hayırlı olması temennisinde bulundular..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI