TSO’DA SANDIKTAN YENİDEN ATIF KESİM ÇIKTI

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasında aylardır süren seçim çalışmaları sonrası yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Atıf Kesim yeniden seçildi.

TRABZON-ARTVİN 14.11.2022 12:35:49 33 0
TSO’DA SANDIKTAN YENİDEN ATIF KESİM ÇIKTI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasında aylardır süren seçim çalışmaları sonrası yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Atıf Kesim yeniden seçildi.

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen kongreye ilgi yoğundu. Atıf Kesim ve Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu’nun aday olarak yarıştığı seçimlerde sandıkların kapanıp oyların sayımına geçildikten sonra odanın 5 grubunun hepsinde de üstünlüğü Atıf Kesim ’in grubu sağlayarak yeniden güven tazeleyerek başarıya ulaşan isim oldu.

Yapılan seçim sonunda Atıf Kesim grubu 166 oy alırken, Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu grubu da 102 oyda kaldı. İlçe seçim kurulu üyeleri kullanılan 4 oyunda geçersiz sayılmasına karar verdi.

Atıf Kesim seçim sonrası başkanlık makamında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir seçim sürecinin daha sonuna geldik, bu süreçte oy veren vermeyen, oyu olmasa bile desteklerini hissettiren herkese buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Ekip olarak biz birbirimize inandık, kocaman bir aile olduk. Bizi tekrar bu göreve layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum. En iyi şekilde hız kesmeden katma değer yaratmak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz”

Arhavi TSO’da Meclis başkanı, Yönetim Kurulu ve Başkan seçimlerinin bu hafta sonu yapılacağı açıklandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı