TSO’DA MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği "Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı" başarıyla tamamlandı ve sertifika töreni muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

TRABZON-ARTVİN 8.04.2023 12:53:58 53 0
TSO’DA MESLEKİ YETERLİLİK SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği 'Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı' başarıyla tamamlandı ve sertifika töreni muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Sıcak ve samimi bir ortamda, kursiyerlerin mesleki yeterliliklerini onurlandırmak için düzenlenen törene katılanlar unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karabulut ve Meclis Üyesi Erol Çakır'ın kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiği bu özel günde, başarının coşkusu görülmeye değerdi. Kursiyerlerin heyecanı ve mutluluğu, onların emeklerinin karşılığını almış olmanın haklı gururunu yansıtıyordu.

Başkan Demircioğlu, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere, meslek hayatlarında başarılarının devamını diledi ve onlara, sektördeki zorluklarla baş etmek için gerekli olan bilgi, beceri ve yetkinlikleri artırmaları için cesaretlendirici sözlerle destek oldu.

Tören, mesleki yeterlilik sertifikalarının, sektördeki başarılarının bir simgesi olarak verilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, yeni kazandıkları yetenekleri ve yeterlilikleri kullanarak, gelecekte de başarılı işlere imza atacaklarına olan inançları güçlenmiş bir şekilde törenden ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI