TSO’DA İLK TIR KARNESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tır Karnesi iş ve işlemlerini yürütme yetkisini alan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ilk Tır karnesi dağıtımını TOBB Tır İşlemleri Müdürü Ersin Yaşar Çakmak ve Uzman yardımcısı Kutay Alımcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

TRABZON-ARTVİN 4.04.2023 11:01:04 91 0
TSO’DA İLK TIR KARNESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Tır Karnesi iş ve işlemlerini yürütme yetkisini alan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ilk Tır karnesi dağıtımını TOBB Tır İşlemleri Müdürü Ersin Yaşar Çakmak ve Uzman yardımcısı Kutay Alımcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk talebi ileten RKS İthalat İhracat Lojistik İnşaat Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Hayrettin Kurtoğlu’na Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Meclis Üyesi Samet Dalkılıç ve Tarkan Yılmaz tarafından Tır Karnesi verildi.

Hopa TSO Başkanı Osman Demircioğlu yaptığı değerlendirmede “TIR Karnesi dağıtım yetkisinin Odamıza verilmesi sürecinde sağladıkları destekten ötürü başta TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ak Parti Artvin Milletvekili Sayın Erkan Balta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Oda üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine kullandı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI