TSO, YÖRESEL KÜLTÜRÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ile Türkiye’nin farklı illerinden gelerek üniversitede hayata hazırlanan öğrencilere yöresel kültürü tanıtmak ve üniversite şehir birlikteliğini güçlendirmek amacıyla Artvin Çoruh Üniv

TRABZON-ARTVİN 27.12.2021 13:08:45 99 0
TSO, YÖRESEL KÜLTÜRÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ile Türkiye’nin farklı illerinden gelerek üniversitede hayata hazırlanan öğrencilere yöresel kültürü tanıtmak ve üniversite şehir birlikteliğini güçlendirmek amacıyla Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesinde bir etkinlik düzenlendi.

Yöremizle özdeşleşen tulum eşliğinde halk oyunlarının oynandığı, mutfak kültürümüzün önemli lezzetlerinden Laz Böreği sunumunun yapıldığı etkinlikte katılımcılara köfte ekmek ikram edildi.

Arhavi Yerleşkesinde akademik faaliyetlerini sürdüren Arhavi Meslek Yüksekokulu ve Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, akademik ve idari personel ile birlikte Arhavi ilçe protokolünün katılım gösterdiği etkinliği gerçekleştiren Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesimal “İnşallah Arhavi’den güzel anılarla ayrılırsınız. 2021 Yılında, Üniversitemizde Türkiye’nin 81 ilinden gelen çok kıymetli kardeşlerimizi ağırlamaktan şeref duyuyoruz. İnşallah şehrimizi ve ülkemizi hep birlikte büyüteceğiz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Arhavi Meslek Yüksekokulu yöneticileri de “öğrencilerle şehrin bütünleştiren, ilçemiz yöre kültürünün tanıtımını sağlayan bu etkinliği gerçekleştirmeleri nedeniyle Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına, yerleşkemize gelerek öğrencilerimizle buluşan ilçe protokolünün kıymetli mensuplarına, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan öğrenci temsilcilerine teşekkürlerimizi sunarız” açıklaması yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI