TSO YÖNETİMİ GÜRCİSTAN’DA

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Başkan ve yönetimi ilk yurtdışı ziyaretini Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’e yaptı.

TRABZON-ARTVİN 28.10.2022 13:35:05 78 0
TSO YÖNETİMİ GÜRCİSTAN’DA

Hayati Akbaş

TİFLİS- Hopa Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Başkan ve yönetimi ilk yurtdışı ziyaretini Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’e yaptı.

Başkan Osman Demircioğlu ve Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katıldığı ziyarette peş peşe bir dizi ziyaret gerçekleştirildi ve ziyaretin son günü Beko’nun 25’nci kuruluş yıldönümü etkinliklerinde Hopa’lı İş İnsanı Kemal Gazioğlu’nu yalnız bırakmadılar.

TİFLİS BÜYÜKELÇİLİĞİ ZİYARETİ

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimi Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcıları Bülent Akçiçek, Fatih Terbıyık, Meclis Üyeleri Cengiz Balta ve Samet Dalkılıç katıldı. Hopa TSO Yönetimi Hopa ve Kemalpaşa hakkında bilgilendirme yaparak ilçelerin tarihi, idari yapısı, ekonomik gelişimi hakkında Büyükelçi Orbay’a bilgi verdi. Türk- Gürcü ilişkileri hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi.

BEKO 25.YILINI GÜRCİSTANDA COŞKUYLA KUTLADI

BEKO firması Gürcistan Distribütörü Kemal Gazioğlu şirketin 25. Yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Türk ve Gürcü iş insanlarıyla bir araya geldi. Etkinliğe Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz, Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Gedik, Ahmet Karabulut, Meclis Başkan Yardımcıları Fatih Terbıyık, Bülent Akçiçek, Meclis Üyeleri Cengiz Balta, Samet Dalkılıç Erol Çakır, iş insanı Necmettin Aydın, Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak katılım sağladı. İş insanı Kemal Gazioğlu organizasyona katılan Türk ve Gürcü iş insanlarına teşekkürlerini iletti.

GÜRCİSTAN TÜRK İŞ İNSANLARI DERNEĞİNE (GÜRTİAD) ZİYARET

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimi Gürcistan Türk İş İnsanları Derneği Başkanı Osman Turan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Yılmaz, Selçuk Balkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karabulut, Ersan Gedik, Meclis Başkan Yardımcıları Fatih Terbıyık, Bülent Akçiçek, Meclis Üyeleri Cengiz Balta, Erol Çakır, Samet

Dalkılıç katıldı. Bölgedeki devam eden önemli gelişmeler, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri görüşülerek özel olarak lojistik konularına ve değişen ticari dinamikler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Başkan Turan oda organ seçimlerinde göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Yönetimine başarılar diledi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI