TSO EMLAK DANIŞMANLIK SEVİYE 5 SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı tarafından mesleki yeterlilik belgeleri sahiplerine verdi.

TRABZON-ARTVİN 11.02.2021 12:21:40 44 0
TSO EMLAK DANIŞMANLIK SEVİYE 5 SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı tarafından mesleki yeterlilik belgeleri sahiplerine verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ile Hopa TSO iş birliği ile gerçekleştirilen Emlak Danışmalık Seviye 5 sınavına katılan ve sınavları başarıyla tamamlayan adaylara sertifikaları verildi.

Başkan Akyürek’ in yaptığı açıklamasında ‘İlçemizin her alanda hizmet kalitesinin artması ve nitelikli işgücünün geliştirilmesi için mesleki yeterlilik sınavları gerçekleştiriyoruz. Mesleki alanda hangi yeterlilik belgesi talebi gelirse o alanla ilgili sınav düzenliyoruz. TOBB MEYBEM ve Odamız işbirliğinde 3. sınavımızı tamamlayıp adaylara sertifikalarını teslim ettik. Mesleki yeterlilik belgelerini almaya hak kazanan arkadaşlarımıza yetki belgelerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar sağlamasını temenni ediyorum.’ İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı