TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

İşçi ve şirket personelinin yetkili sendikası olan Belediye-İş Sendikası ile toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

TRABZON-ARTVİN 9.02.2022 18:20:28 34 1
TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Şavşat Belediyesinde çalışan işçi ve şirket personelinin yetkili sendikası olan Belediye-İş Sendikası ile toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Nihat Acar, Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu, Belediye-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Yaşar Kaspar ve Belediye-İş Sendikası Rize Şube Yöneticisi Vural Şimşek'inde hazır bulunduğu imza töreni Belediye Toplantı Salonu'nda belediye personelinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

İmza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nihat Acar: 'Seçildiğimiz günden bu güne işçi, emekçi arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını vermek için çaba gösterdik. Ancak takdir edersiniz ki 2022 yılı ödeneklerinde değişiklik yapılmaması bizimde elimizi bağladı. Biz yine de tüm imkânları zorlayıp personelimizi enflasyona ezdirmemeye çaba gösterdik. Tüm personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.

Toplantıda konuşma yapan Belediye-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Yaşar Kaspar: 'Belediye başkanımız bugüne kadar toplu sözleşme görüşmelerinde bizi üzmedi. Kendisine sizlerin önünde çok teşekkür ediyorum. Tüm emekçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

İmza töreni imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
işçi
10.02.2022 10:46:24
yaptığın haberde neler verildi bir zahmet yazsaydında bizde bilseydik

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI