TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

Arhavi Belediyesi Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi imzalandı.

TRABZON-ARTVİN 11.02.2021 13:51:58 35 0
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediyesi Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Belediye Personel Ltd. Şti. Genel Müdürü Engin Erkan ve Belediye çalışanlarının katılımıyla belediye makina parkında düzenlenen programla imzalandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada; “sözleşmenin tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki sendika işçilerimizin en doğal hakkıdır. Bu noktada sendika temsilcimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkânlar için gayret ettik. Arhavi’ye yapmış olduğumuz tüm işlerde, çalışanlarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle yapılan hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplu iş sözleşmesi kapsamındaki işçilerin en düşük günlük yevmiye 150₺’ye diğer yevmiyeler 180₺’ye yükseltilmiş olup, maaşlar en düşük 3850₺ ve en yüksek 4350 ₺ aralığına yükselmiştir, 52 gün ikramiye, sosyal yardımlarda % 100’e yakın artışlarla ve idari maddelerle beraber toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varıldı.

Belediye İş Sendikası Rize şube başkanı Yaşar Kaspar’da yaptığı açıklamada “Üyelerimizin toplu sözleşmesi bugün Başkanımız, Başkan Yardımcımız ve üyelerimizle beraber imzalıyoruz. Ülke ve bölge şartlarında iyi bir sözleşme olmuştur. Toplu sözleşmede desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Vasfi Kurdoğlu başkanıma ve Personel Ltd. Şti. Genel Müdürü Sayın Engin Erkan başkanıma, örgütümüz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI