TEKVANDOCU GENÇLERE MALZEME DESTEĞİ

Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcusu tekvandoculara Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından malzeme desteği verildi.

TRABZON-ARTVİN 2.12.2021 14:44:07 47 0
TEKVANDOCU GENÇLERE MALZEME DESTEĞİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcusu tekvandoculara Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından malzeme desteği verildi.

Yusufeli Belediyesi Toplantı Salonunda bugün gerçekleştirilen etkinlik ile Yusufeli Belediyesi Spor Kulübüne kayıtlı, lisanslı olarak spor yapan 41 tekvandocuya Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından eşofman takımı ve tişört hediye edildi.

Genç sporcuların gelişimlerini dikkatle takip ettiklerini dile getiren Başkan Aytekin,” Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde lisanslı olarak Tekvando sporuyla uğraşan gençlerimiz ile bir araya geldik. Spor ve eğitim hayatları ile ilgili karşılıklı sohbet ettiğimiz etkinlik sonunda hediyelerimizi verdik. Yusufeli Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz devam ediyor. Bizlerin asıl amacı Yusufelinden milli sporcuları çıkartarak Ay Yıldızlı bayrağımızı en üst noktada, Yusufelinin evlatları ile dalgalandırmak.” dedi.

Düzenlenen etkinliğe; Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkin Tokgöz, Yusufeli Belediyesi Spor Koordinatörü Mustafa Nuri Atalay, Tekvando Antrenörü Muhammet Ay ve Tekvandocu Sporcular katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI