T.C. BATUM BAŞKONSOLOSLUĞU TİCARET MÜŞAVİRLERİNDEN HOPA TSO’YA ZİYARET

Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, T.C. Batum Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirleri Didem Dirlik Songür ve Feyza Doğan Hopa TSO’yu ziyaret ederek Başkan Akyürek ve Oda üyesi lojistik sektörü temsilcileri ile bir ar

TRABZON-ARTVİN 19.06.2021 09:46:02 124 0
T.C. BATUM BAŞKONSOLOSLUĞU TİCARET MÜŞAVİRLERİNDEN HOPA TSO’YA ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, T.C. Batum Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirleri Didem Dirlik Songür ve Feyza Doğan Hopa TSO’yu ziyaret ederek Başkan Akyürek ve Oda üyesi lojistik sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Misafirlerini Başkanlık makamında karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek daha sonra diğer katılımcılarla birlikte Meclis salonuna geçerek sektörel konularda fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Ticaret Müşavirleri Songür ve Doğan misafirperverliklerinden dolayı Oda yöneticilerine teşekkürlerini sunarken Gürcistan yetkililerinin Pandemi sonrası geçiş sürecinde aldığı kararlar hakkında bilgiler paylaştı.

Daha sonra söz alan Bölge Müdürü Bilgin Sarp Gümrüğündeki düzenlemeleri ve tespit ettikleri aksayan noktalarla ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Özellikle tarım ürünü yüklü araçlardan kaynaklı yaşanan aksamalarla ilgili işlemlerin Hopa Limanına alınması için çalışmaların devam ettiğini ve 100 araç kapasiteli bir alan oluşturulduğunu ifade etti.

Ziyarete katılan Oda üyeleri Sarp Sınır Kapısı geçişleri ve Gürcistan’da karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgi edinme fırsatı yakaladı. Daha sonra Başkan Akyürek nazik ziyaretlerinden dolayı Bölge Müdürü Bilgin’e ve Ticaret Ataşeleri Songür ve Doğan’a teşekkür ederek ziyaret sonlandırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI