SYDV’YE 1’ Akülü, 10’u Manuel olmak üzere 11 adet Engelli arabası bağışladı.

Artvin Hopa sporun önceki dönem Başkanlarından İş insanı Mubin Çakmak tarafından Hopa Kaymakamlığı SYDV’na 1’ Akülü, 10’u Manuel olmak üzere 11 adet Engelli arabası bağışladı.

TRABZON-ARTVİN 12.02.2021 13:10:05 90 0
SYDV’YE 1’ Akülü, 10’u Manuel olmak üzere 11 adet Engelli arabası bağışladı.

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopa sporun önceki dönem Başkanlarından İş insanı Mubin Çakmak tarafından Hopa Kaymakamlığı SYDV’na 1!i Akülü, 10’u Manuel olmak üzere 11 adet Engelli arabası ile 10 adette Eğitime destek kampanyası için 10 adet Tablet bağışladı.

Engelli araba ve tabletleri teslim olan Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, 4 adet Engelli aracını ihtiyaçlı olan ailelere teslim etti ve kalan 6 arabayı da İhtiyaçlı engelli kişilere verilmek üzere Hopa Bedensel Engelliler Derneğine teslim etti.

Kaymakam Canpolat burada yaptığı konuşmada Hopa’lı iş insanları ile her zaman gurur duyduklarını, bu değerli iş insanlarından biri olan Mubin Çakmak’ın da Engelli vatandaşların seslerini duyar –duymaz bu anlamlı bağışı yaptığını ifade ederek “Hopa halkı olarak ve Hopa Kaymakamı olarak böylesine anlamlı destek için Sayın Mubin Çakmak’a gönülden teşekkür ediyorum. Mevzu Hopa olunca her zaman elini taşın altına sokan Sayın Çakmak’ın bu anlamlı bağışı, bu arabaları bekleyen Bedensel Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma anlamında bir ışık olmuştur” dedi.

Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Yılmaz’da engelli arabaları teslim alırken yaptığı konuşmada “Sayın Mubin Çakmak’a Derneğimiz adına yürekten Teşekkür ediyoruz. Biz ihtiyaçlı 100’un üzerinde engelli vatandaşımıza ihtiyaçları olan arabaları şimdiye kadar teslim ettik ama imkânlarımız yetmiyor ve zaman zaman iş insanlarımızın kapısını da çalıyoruz. Sayın Mubin Çakmak derneğimize her zaman desteklerini vermiştir. Bu defa da derneğimizden Engelli arabası bekleyen vatandaşlarımızın sesini duyan Sayın Çakmak, son yılların en kapsamlı bağışını yaparak bizleri ve bizlerin şahsında bu arabaları bekleyen vatandaşlarımızı sevindirmiştir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Sayın Kaymakamımıza da anlamlı sözleri için ve arabaları SYDV aracılığıyla derneğimize devir etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

Konuşmaların ardından 4 adet araba ihtiyaçlı aileler teslim edildi ve ardından kalan araçlarda derneğe devir edildi.

Devir törenin ardından Mubin Çakmak tarafından gönderilen 10 adet tablet te Milli eğitimin açtığı “Tabletin Benden kampanyası” kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

BİR DESTEK DE HASAN VATAN’DAN

İş insanı Hasan Vatan’da “Tabletin Benden kampanyası” kapsamında Hopa kaymakamlığına bağışladığı 20 adet Tablette Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisine Kaymakam Canpolat tarafından teslim edildi.

Hasan Vatan ayrıca yine Kaymakamlık SYDV’na 6 adet Hasta yatağı bağışladı. Kaymakam Canpolat İş insanı Hasan Vatan’a bağışları için teşekkür ederek “Gururumsunuz” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı