SPOR TESİSLERİNİN KULLANIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Ormanlı Köyü sınırları içerisindeki Marina bölgesinde bulunan Artvin Belediyesine ait tesislerin, Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu tarafından kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

TRABZON-ARTVİN 30.04.2021 15:21:13 66 0
SPOR TESİSLERİNİN KULLANIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ormanlı Köyü sınırları içerisindeki Marina bölgesinde bulunan Artvin Belediyesine ait tesislerin, Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu tarafından kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imzalama töreninde, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AÇÜ Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Ümit Kul, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Meziyet Taşçı ve Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gamze Ünaldı yer aldı.

Protokol kapsamında Ormanlı Köyü, Marina bölgesinde bulunan Artvin Belediye Başkanlığı’na ait tesislerin Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine haftalık ders ve sınav programları ile Üniversite tarafından gerçekleştirilecek sportif faaliyetler dahilinde; tesislerin kullanılmasına izin verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı