SITKI KAHVECİOĞLU ARTVİN’DE

Türkiye’nin en büyük Atatürk Heykelini Artvin’e kazandıran Av. Sıtkı Kahvecioğlu, 41. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalimizin 3. Gününde gerçekleştirilen güreşleri izledi.

TRABZON-ARTVİN 3.07.2022 10:06:44 259 1
SITKI KAHVECİOĞLU ARTVİN’DE

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye’nin en büyük Atatürk Heykelini Artvin’e kazandıran Av. Sıtkı Kahvecioğlu, 41. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalimizin 3. Gününde gerçekleştirilen güreşleri izledi.

Festival alanında konuşma yapan Sıtkı Kahvecioğlu; ‘Bu ülke ve Artvin, büyük insanları yetiştiren bir memlekettir. Bu toprakların yetiştirdiği en büyük değerde Mustafa Kemal Atatürk’tür bizde Artvinli olarak onun heykelini Atatepeye yaptık. Artvin halkına helali hoş olsun’ dedi.

Başkan Elçin: ’Artvin’in yetiştirdiği iyi iş adamları var. Dünya’nın en büyük Atatürk heykelini, Artvin’e yaparak Artvin’i bir marka şehre adım attırdığı için Sıtkı Kahvecioğlu’na Artvin adına şükran ve minnet duygularımı iletiyorum. Bir başka büyüğümüz Nihat Gökyiğit Amcamız, bizim Hayvan Rehabilitasyon ve Bakımevimizi yaptırdı. Üniversiteye ait kültür merkezini yaptırdı şimdide bütçe ayırıp botanik bahçesini yaptırıyor ondanda Allah Razı olsun diyorum. Deriner Barajımızı yapan Artvin Belediyesi önündeki Atapark’ı Artvin’e bağışlayan iş adamı büyüklerimiz. Son olarak bu alanı alarak Artvin’e bağışlayan İsmet Amcamız var onu da şükranla minnetle ellerinden öpüyorum.’ Diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Elçin; Sıtkı Kahvecioğlu'na, Kafkasör anısına Boğa heykeli, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’da Sıtkı Kahvecioğlu’nun eşi Kadriye Kahvecioğlu’na Artvin’in doğal taşlarından kumlama tekniği ile yapılmış Artvin tablosu hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Sinan
3.07.2022 18:37:29
O heykeli yapana yaptırana helal olsun heykel olmasaydı ne yapardık halimiz ne olurdu memleket icraat görsün karınlarımız doydu çok şükür

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI