SEÇİM HEYECANI YENİDEN BAŞLADI.

Hopa’da önümüzdeki aylarda yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresinde Samet Cihan’dan sonra mevcut oda Başkan Vekili Yavuz Şiviloğlu ’da ekibiyle beraber adaylığını açıkladı.

TRABZON-ARTVİN 24.12.2021 10:33:25 30 0
SEÇİM HEYECANI YENİDEN BAŞLADI.

Şiviloğlu “Sen-ben yok, biz varız. Esnafımız için hazırız” dedi.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa’da önümüzdeki aylarda yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresinde Samet Cihan’dan sonra mevcut oda Başkan Vekili Yavuz Şiviloğlu ’da ekibiyle beraber adaylığını açıkladı.

Ekibiyle beraber bir araya gelen Yavuz Şiviloğlu, Hopa Belediye parkında bulunan Atatürk anıtı önünde de toplu bir fotoğraf çektirerek ekibini basına tanıttı.

Yavuz Şiviloğlu daha sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli Hopa ve Kemalpaşa halkı, sevgili esnaf arkadaşlarım, dostlarım; Deneyimli, liyakatli, güvenilir yönetim için bugün bir araya geldik

Bildiğiniz üzere 22 yıldır Hopa’da esnaflık yapmakta 3 dönemdir de Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetiminde yer almaktayım.

Yönetimde yer aldığım dönemler içerisinde her zaman, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sen ben yok biz varız diyerek Hopalı ve Kemalpaşalı esnaflarımıza hizmet etmeye ve sorunlarını çözmeye çalıştım.

Hopa’mızın ve Kemalpaşa’mızın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yönetiminde olmak; memleketimizin güzel günleri için çabalamak benim için her zaman bir onudur ve hayatımın sonuna kadar da böyle kalacak. Çünkü ben gözlerimi İnönü Caddesi’nde açtım. Çocukluğum dükkânımızda ve komşumuz olan esnafların dükkânlarında geçti. Esnaflığın ne olduğunu da halkla olan bağını da sıkıntısını da yaşayarak öğrendim.

Sonrasında da çok deneyimli esnaf abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle birlikte oda yönetiminde bulundum. Bu görevler sırasında öğrendiğim en önemli şey, ne yaparsak yapalım ben değil biz diyerek yapmak. İşte bugün, yine biz diyerek geçmişten aldığımız deneyimle; güçlü, güvenilir, liyakat sahibi bir yönetim kurulu ekibiyle Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yönetimine talibiz.

İlerleyen günlerde bugüne kadarki icraatlerimizi ve bundan sonrasında yapacağımız projelerimizi açıklayacağız.

Bu göreve başka esnaf arkadaşlarımız da talip oldu, belki başka dostlarımız da olacaktır. Hepsine başarılar diler, bu sürecin sonunda ne olursa olsun kazananın Hopa ve Kemalpaşa esnafının olmasını temenni ederim” dedi.

ŞİVİLOĞLU “YOLA ÇIKTIĞI EKİP ARKADAŞLARINI TANITTI”

Yavuz Şiviloğlu’nun başkan adayı olduğu listede Yönetim Kurulu üyeleri olarak şu isimler yer aldı: Erdoğan Yılmaz, Gürsel Korkmaz, Serpil Alper, Nükhet Topaloğlu, Kadir Çakır, Fatma Külünk, Harun Ustabaş, Nazan Yakut, Ethem Akyüz, Havva Öztürk, Mücahit Çakır, Kudret Ocakçı, Ercan Yaz, Ezgi Gedik, Çağatay Yazıcı, Birol Uzun, Şükriye Candemir, Mehmet Güven, Aydoğan Yıldız, Engin Korkmaz, Ufuk Akyasan ve Fevzi Şenyürek


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı