SARP SINIR KAPISINA ZİYARET

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve meclis üyeleri, Sarp Sınır Kapısı Gümrük Müdürü Şenol Alkan ve Sarp Gümrük Kapısı Mülki İdare Amiri Göktuğ Kaan Ayaz'ı makamlarında ziyaret ettiler.

TRABZON-ARTVİN 24.02.2023 13:25:41 89 0
SARP SINIR KAPISINA ZİYARET

Necmettin Numanoğlu

KEMALPAŞA-Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve meclis üyeleri, Sarp Sınır Kapısı Gümrük Müdürü Şenol Alkan ve Sarp Gümrük Kapısı Mülki İdare Amiri Göktuğ Kaan Ayaz'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve meclis üyeleri, Sarp Sınır Kapısı Gümrük Müdürü Şenol Alkan'ı makamında ziyaret ettiler. Sınır kapısında yaşanan sorunlar ve Lojistik sektörü ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan ziyaret sonunda Başkan Atıf Kesim Şenol Alkan'a nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Arhavi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim ve meclis üyeleri daha sonra, Sarp Gümrük Kapısı Mülki İdare Amiri Göktuğ Kaan Ayaz'ı makamında ziyaret ettiler

Atıf Kesim ve beraberindekiler, Arhavi bölge ve oda faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak göreve yeni atanan Ayaz'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI