SANAYİ SİTESİNDE KORKUTAN PATLAMA..

Hopa Sanayi Sitesinde bir kaporta dükkânında meydana gelen patlamada iş yeri sahibi. usta ve sürücü olmak üzere 3 kişi yaralandı.....

TRABZON-ARTVİN 1.10.2022 09:48:46 19 0
SANAYİ SİTESİNDE KORKUTAN PATLAMA..

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Sanayi Sitesinde bir kaporta dükkânında meydana gelen patlamada iş yeri sahibi. usta ve sürücü olmak üzere 3 kişi yaralandı.....

Hopa Sanayi Sitesinde saat 11.00 sıralarında bir aracın alt kısmında kaynak makinesi ile yapılan çalışma sırasında kıvılcımların yakıt tankına sıçraması sonrası yakıt deposunda meydana gelen patlamada kaynak yapan usta, olay yerine yakın bir yerde bulunan akınında bulunan isteri sahibi ve bir sürücü patlamanın etkisi ile yaralandılar.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hopa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Burada ilk müdahale yapılan yaralılardan Ayhan Yılmaz (46) Erzurum’a, işyeri sahibi Adnan Karaibrahimoğlu (62) ve Atilla Hıdır (66) Trabzon’daki hastanelere sevk edildi.

Yaralılarda patlamanın etkisi yanıklar oluştuğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Patlama sonrası olay yerine gelen Hopa Belediyesi İtfaiyesi ekipleri patlama sonrası meydana gelen yangını söndürerek soğutma ve temyaptılarizleme çalışması yaptılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI