SANAYİ SİTESİ 4. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İsmail Ustael yeniden başkanlığa seçildi

TRABZON-ARTVİN 17.01.2023 12:25:28 21 0
SANAYİ SİTESİ 4. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Sanayi Sitesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda mevcut Başkan İsmail Ustael güven tazeleyerek yeniden Artvin Sanayi Sitesi Başkanlığı’na seçildi.

Artvin Sanayi Sitesi toplantı salonunda 4. Olağan Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Livane Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel’in yaptığı genel kurula, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Kadir Küçükay ve Artvin Sanayi Sitesi’nin üyeleri katıldılar. Çoğunluğun sağlanmasının ardından başlayan genel kurulda, 2022 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunması ve ibrası, Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası, 2023 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulü, Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri seçimi ve 2023 yılı için yapılması gereken faaliyetler, yeni aidatlar görüşüldü ve onaylandı.

USTAEL DEVAM DEDİ

Artvin Sanayi Sitesi Başkanlığı yönetimine mevcut başkan İsmail Ustael seçildi. Açıklanan Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu; İsmail Ustael, Osman Yerlikaya, Murat Küçükay, Serkan Dursun ve Enver Uzun’dan oluştu. Denetleme Kuruluna da Yaşar Yılmaz ve Mehmet Durmuş seçildiler.

Artvin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu başkanlığına listesi ile birlikte seçilen Başkan İsmail Ustael, kendisine güvenerek yeniden göreve getiren genel kurul üyelerine teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Artvin Sanayi Sitesi’nin sıkıntılarını ve problemlerini çözme noktasında yoğun bir gayret gösterdiklerine değinen Başkan

Ustael, çalışmalarında kendilerine destek veren isimleri tek tek sayarak teşekkür etti. Başkan Ustael konuşmasında; “ Bugüne kadar çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan başta Sayın Valimiz Yılmaz Doruk’a, Sayın Belediye Başkanımız Demirhan Elçin’e, Sayın Milletvekillerimiz Av. Erkan Balta ve Uğur Bayraktutan’a, ilimizdeki sivil toplum kuruluş temsilcilerine, ilimizde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının başkan ve üyelerine, tüm siyasi parti il ve ilçe başkanlarımıza ve bizim sesimiz olan tüm basın mensuplarına ve tabi ki Artvin Sanayi Sitesi esnafları ile sanayi sitemize gelerek iş yaptıran tüm Artvin halkına ve sitemizin müşterilerine teşekkür ediyoruz. Her geçen gün sanayi sitemizin kalitesini arttırmak, daha iyi ve doğru hizmet verebilmek ve de bu hizmetleri sunarken de mümkün mertebe en uygun fiyatı müşterilerimize sunma noktasında gayret ve çalışmalarımız artarak devam edecektir. Amacımız ve hedefimiz Artvin Sanayi Sitesi’ni daha üst noktalara çıkarmaktır” ifadelerine yer verdi.

Genel kurulun divan başkanı ve Livane Sanayi Sitesi’nin Başkanı Kurtul Özel’de yaptığı konuşmada, Livane Sanayi Sitesi’nin inşaatının kısa süre içerisinde başlanacağının müjdesini vererek kendilerine bu çalışmalarda destek veren Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve diğer ilgililere teşekkür ederek, amaçlarının biran evvel ilimizin ikinci sanayi sitesini faaliyete geçirmek olduğunu söyledi.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt ise yaptığı konuşmada Artvin’de esnaflık yapan, ticaret ile uğraşan tüm müteşebbislerin haklarını ve hukuklarını korumak noktasında gayret gösterdiklerini hatırlatarak Artvin Sanayi Sitesi’nden kamu kurum ve kuruluşlarının daha fazla çalışması için sürekli olarak kamu kuruluşları ile istişare halinde olduklarını ifade ederek bu noktadaki gayret ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümü ile genel kurul sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı