SANAYİ SİTESİ 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Artvin Sanayi Sitesi 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut Başkan İsmail Ustael güven tazeleyerek yeniden Artvin Sanayi Sitesi Başkanlığı’na seçildi

TRABZON-ARTVİN 24.01.2022 13:36:33 60 0
SANAYİ SİTESİ 3. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Sanayi Sitesi toplantı salonunda 3. Olağan Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı; 2021 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunması ve ibrası, Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası, 2022 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulü, Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri seçimi ve 2022 yılı için 10 maddeden oluşan alınan kararlar üyelerin katılımı ve oylamasıyla gerçekleşti.

Ustael Devam Dedi

Artvin Sanayi Sitesi Başkanlığı yönetimine mevcut başkan İsmail Ustael seçildi. Yönetim Kuruluna İsmail Ustael, Şenol Diler, Çetin Kondal, Mevlüt Duyan, Enver Uzun seçilirken, Denetleme kurulu üyeliklerine Yaşar Yılmaz, Mehmet Durmuş seçilirken, Yedek üyeliğe ise Hakan Özer seçildi.

Ayrıca genel kurulda 10 Madde görüşülerek karara bağlanırken; “1. Yıllık aidat ödemesini gerçekleştirmeyen üyeler hakkında yasal işlemlerde yasal faiz uygulanarak işlem yapılmasına,

2. Yıllık aidat 3.000,00 TL (Üç Bin TL) olarak iki eşit taksitle ödenmesine 2022 yılı I. Taksiti 3. Ayı (Mart) 1 500,00TL (Bin Beş Yüz TL) 2. Taksiti 9. Ayı (eylül) ayında 1.500,00 TL (bin beş yüz TL) toplanmasına.

3. Eskiden alınan kararların yeni dönemde de uygulamasının devamına.

4. Sanayi girişinde, güvenliğin yanı, ATM'nin arkasında bulunan fosseptik alanının zemin güçlendirmeleri, düzenlenmesi ve güvenlik odasına ek olarak tuvalet ve lavabo yapımı Haluk Tunç tarafından yaptırılarak, Haluk Tunç kullanımına o bölgedeki trafik akışını engellememek maksadıyla kullanımına izin verilmesine.

5. Lokanta ve çay ocağının anındaki kamelyanın yanına ceviz ağacının olduğu bölgeye b berber salonu yapılarak hizmete sunulmasına.

6. Sanayi büfesinin alışveriş yerinin üst bölgeden alt bölgeye alınmasına yönelik çalışmanın yapılmasına,

7. Tüv-Türk, Fırat Yılmaz ve Süleyman Alkan’ın bıçkı atölyesinin de site statüsü içerisine dahil edilmesine,

8. S.S. Küçük isminin kaldırılmasına Artvin Sanayi Sitesi olarak değiştirilmesine ve adres, numara bilgilerinin sadeleştirilmesi için gerekli girişimlerin yapılmasına.

9. Sanayinin açılış ve kapanış saatlerinin belli bir saat dilimine uygunluğuna karar verilmesine,

10-İş güvenliği hizmet alımını tek firma ile site başkanlığınca ihale usulü anlaşılarak hizmet alımının indirimli fiyat ile anlaşma yapılmasına” konuları karara bağlandı.

Genel kurul dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI