RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN’DAN KOMŞU ARTVİN İLİNE BİR DİZİ ZİYARET

Rize, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, beraberinde Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan ile birlikte Artvin Çoruh Üniversites

TRABZON-ARTVİN 8.04.2021 19:10:36 21 0
RTEÜ REKTÖRÜ KARAMAN’DAN KOMŞU ARTVİN İLİNE BİR DİZİ ZİYARET

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Heyet ilk olarak, bir süre önce Artvin Çoruh Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP) önemine dikkat çekilerek eğitim-öğretim, sanat ve kültür, araştırma-geliştirme ve proje, toplumsal hizmet ve bölgesel kalkınma konularında işbirliği içerisinde çalışmaların devam edeceği vurgulandı. Ziyaretin sonunda, Rektör Karaman ile Rektör Bilgin günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Heyet daha sonra Artvin Valisi Yılmaz Doruk’u ziyaret etti. Ziyarette, üniversitelerin bölgesel kalkınmadaki rolü ve üstlendikleri misyona değinildi. Ziyaretin sonunda Rektör Karaman, Artvin Valiliği anı defterini imzaladı. Vali Doruk ise günün anısına Rektör Karaman’a hediye takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı