POLİS GÜNÜ KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü münasebetiyle Belediye parkında Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma tören düzenlendi.

TRABZON-ARTVİN 12.04.2021 11:23:25 23 0
POLİS GÜNÜ KUTLANDI

Hayati Akbaş

HOPA-Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü münasebetiyle Belediye parkında Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma tören düzenlendi.

Törene, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy ve Polis teşkilatı mensupları katıldı.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı korunarak gerçekleştirilen tören; çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile son buldu.

KAYMAKAM CANPOLAT POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ve Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Çörek, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle polisleri ziyaret etti.

Polislerin vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için çok önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini, huzur ve güvenin teminatı olduğunu ifade eden Kaymakam Canpolat, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Bayramını kutluyor bu kutsal görevi yerine getirirken can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN EKMEKÇİ’DEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy’u makamında ziyaret ederek Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı