ÖZEL YUNUS SAĞLIK KABİNİ İŞ YERİ AÇILIŞI

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şehit Dursun Acar Caddesi’nde Serap Hacıoğlu tarafından hizmete açılan Özel Yunus Sağlık Kabini işletmesinin açılış törenine katıldı.

TRABZON-ARTVİN 16.12.2020 11:50:31 186 1
ÖZEL YUNUS SAĞLIK KABİNİ İŞ YERİ AÇILIŞI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şehit Dursun Acar Caddesi’nde Serap Hacıoğlu tarafından hizmete açılan Özel Yunus Sağlık Kabini işletmesinin açılış törenine katıldı.

Şehit Dursun Acar Caddesinde hizmet verecek olan Özel Yunus Sağlık Kabinin açılış töreninde konuşan Başkan Elçin, “Pandemi sürecinde şehrimize sağlık alanında böyle bir işletmeyi açan Serap Hacıoğlu’nu tebrik ediyorum. İşletmenin Artvin’ hayırlı uğurlu olmasını ve Serap Hanıma bol kazançlar kazandırmasını diliyorum”. ” dedi.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra iş yeri sahibi olan Hemşire Serap Hacıoğulu, Başkan Elçin ve beraberindekilere firma hakkında bilgi verdi. Serap Hacıoğulu; ”Evde Sağlık ve hemşirelik hizmetleri kapsamında evde hemşirelik hizmetleri, pansuman, iğne, küçük cerrahi işlemler, Kulak temizleme, Serum takma, tansiyon takibi, şeker ölçümü, gebelik testi, kulak delme, sonda çıkarma takma, Göz Temizleme gibi sağlık işlemlerini gerçekleştireceğiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
fatih
13.01.2021 08:57:36
Başarılar dilerim.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI