OSB’NİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Yılmaz Doruk Başkanlığında Gerçekleşti.

TRABZON-ARTVİN 10.08.2022 13:51:24 38 0
OSB’NİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Necmettin Numanoğlu

ARTVİN-Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Yılmaz Doruk başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

Valilik GAMER toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili Erkan Balta, Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi TSO başkanı Atıf Kesim ve teknik heyet katıldı.

Toplantıda İstimlak ve ödemelerde gelinen nokta, OSB’de yatırın yapmak isteyen yatımcılar ve fiziki gerçekleşmede gelinen noktalar değerlendirilerek, önümüzdeki sürece linkin bir dizi kararlar alındı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Arhavi TSO Başkanı ve OSB Mütevelli heyeti üyesi Atıf Kesim şunları söyledi: “Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulumuz valilik makamında Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk başkanlığında toplanmıştır.

Yapılan toplantıya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla ve Artvin Ak Parti Milletvekili Sayın Erkan Balta da katılım sağlamıştır. Düzenlenen toplantı çok verimli geçmiştir. Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla kamulaştırma çalışmalarının bir an önce tamamlanması ve yatırımcılarla yapılacak görüşmelere başlanılması konusunda görüş birliğine varılarak, yeni süreçle ilgili bir dizi kararlar alınmıştır. Amacımız çalışmaların ivmesinin daha da yükseltilerek süreci hızlandırmaktır” dedi. sağlandığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI