OSB’’DE SEVİNDİREN GELİŞME

İlçede uzun süredir sorun olan ve çözümü için bir dizi girişimlerin yapıldığı istimlak bedellerinde nihayet ödemeler başladı.

TRABZON-ARTVİN 13.03.2022 12:35:42 149 0
OSB’’DE SEVİNDİREN GELİŞME

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- İlçede uzun süredir sorun olan ve çözümü için bir dizi girişimlerin yapıldığı istimlak bedellerinde nihayet ödemeler başladı.

Artvin Milletvekili Erkan Balta ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ’ya kadar yaşanan mağduriyetin giderilmesi için girişimlerde bulunan hak sahipleri sorunun çözümü için Akparti İlçe Başkanı Remzi Gedik ve TSO Bakanı Atıf Kesim’i defalarca ziyaret etmişlerdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından TSO Başkanı Atıf Kesim’den sevindirici haber geldi ve istimlak bedellerinin hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı. Toplamda 24 milyon TL’nin hak sahipleri hesaplarına aktarılmasının kısa sürede tamamlanacağını açıklayan Kesim “Şimdi artık proje önündeki en büyük engelin kalkması ile beraber alt ve üst yapı çalışmalarının başlamasına geldi. İlçede ciddi bir istihdam yaratacak proje ile yatırım yapacak firmalarda bu gelişmelere paralel projelendirme çalışmalarına başlayacaklardır” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI