ORMAN ZARARLILARIYLA MÜCADELE DEĞERLENDİRİLDİ.

Orman Genel Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığının Bölgesel Değerlendirme Toplantısı Trabzon’da yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 17.10.2022 13:35:08 35 0
ORMAN ZARARLILARIYLA MÜCADELE DEĞERLENDİRİLDİ.

Hayati Akbaş

TRABZON-Orman Genel Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığının Bölgesel Değerlendirme Toplantısı Trabzon’da yapıldı.

Orman Genel Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Şaban Bıyıklı beraberinde Koruma Şube Müdürü Kamuran Birinci ve Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Akın Emin ile birlikte “Koruma ve Orman Zararlıları İle Mücadele uygulamaları” hakkında Trabzon’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Trabzon, Artvin, Giresun ve Erzurum Orman Bölge Müdürlüklerinde görevli Bölge Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda ormanlara yönelik kanun dışı faaliyetlerle mücadelede karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümünde izlenen yollar ile Bölge Müdürlüklerinin koruma politikaları görüşüldü.

Daire Başkanı Şaban Bıyıklı ve Bölge Müdürü Emin Yılmaz’ın açılış konuşmalarının ardından Artvin, Erzurum, Giresun ve Trabzon Orman Bölge Müdürlüklerinin sunumları ile devam edecek olan toplantı değerlendirme ve sonuçların görüşülmesi ile tamamlandı..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI