Orman Bölge Müdürlüğünde Üç Yeni Orman İşletme Şefliği Kuruldu

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünde Üç Yeni Orman İşletme Şefliği Kuruldu

TRABZON-ARTVİN 23.03.2023 10:19:53 202 0
Orman Bölge Müdürlüğünde Üç Yeni Orman İşletme Şefliği Kuruldu

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bölgemizde yapılan barajların Yusufeli ve Borçka Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında oluşturduğu fiziksel değişiklikler, iş hacmi ve çeşitliliğin artması nedeniyle koruma ve ormancılık faaliyetlerinin daha etkili ve verimli hizmet verebilmesi için yeni Orman İşletme Şefliklerinin kurulmasına karar verildi..

Orman Bölge Müdürlüğünce Genel müdürlüğe 3 yeni Orman İşletme Şefliği teklifinde bulunulmuş, Genel Müdürlüğün uygun görüşü ile Tarım ve Orman Bakanlığının onayına sunulmuş ve 10.03.2023 tarih ve E-65278313-601.01-6454170 sayılı oluru ile kabul edildiği açıklandı.

Artvin orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Kurulan yeni şefliklerle birlikte vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi ile beraber, ormancılık faaliyetlerinde etkinlik ve verimlilik artırılacaktır. Birim Kuruluş Oluru ile Yusufeli Orman İşletme Müdürlüğü Öğdem ve Kılıçkaya Orman İşletme Şeflikleri bölünerek, Demirkent ve Irmakyanı Orman İşletme Şefliği, Borçka Orman İşletme Müdürlüğü Karşıköy Orman İşletme Şefliği bölünerek, Karagöl Orman İşletme şefliği olmak üzere 3 yeni Şefliğimizin kuruluşu gerçekleşmiştir.

Uygun Görüşleri için Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve Orman Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Ülkemiz ve Artvin’imiz ormancılığına hayırlı ve uğurlu olsun” denildi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI