ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımlarıyla, Ardanuç Orman İşletme Müdürlüğümüz toplantı salonunda değerlendirme toplan

TRABZON-ARTVİN 12.09.2022 14:23:25 62 0
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARDANUÇ-Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımlarıyla, Ardanuç Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

2022 yılı program ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, Şube Müdürleri kendi birimiyle ilgili çalışmalarının hangi aşamada olduğunu aktardı. 2022 yılı faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi sırasında karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler tartışılarak her şube müdürlüğünün çalışmaları ayrı ayrı değerlendirilerek, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda program ve hedeflerin tam olarak gerçekleştirilebilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları veren Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, tüm katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı