ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü ile Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda; Eğitim camiasının en önemli fertleri olan, geleceğin ve ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenler için fidan dikim etkinliği gerçekleştir

TRABZON-ARTVİN 25.11.2022 13:00:01 26 0
ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman İşletme Müdürlüğü ile Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda; Eğitim camiasının en önemli fertleri olan, geleceğin ve ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenler için fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Artvin Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya’nın başkanlığındaki etkinliğe Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sinan Saatçi, Artvin Tarım ve Orman İl Müdür yardımcısı Alaeddin Zeren, Artvin Orman İşletme Müdürü Tuncay Bilmiş, Bölge Müdürlüğümüzde görevli personel ve öğretmenler katıldı.

Artvin – Ardahan karayolunun 3. km si, Salkımlı köyü sınırları içerisinde hazırlanan sahada, fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Fidan dikim töreninin ardından İl Müdürü Acar, Orman Bölge Müdürü Mimar Sinan Özkaya şahsında tüm personele teşekkür ederek Artvin'de güzel bir Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı oluşmaya başladığını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı