“ÖĞRETMENİM İÇİN BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Artvin-Ardahan yolu 3.km'de belirlenen alanda düzenlenen "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyası çerçevesinde hatıra ormanı oluşturma programı gerçekleştirildi.

TRABZON-ARTVİN 3.12.2021 14:48:32 34 0
“ÖĞRETMENİM İÇİN BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de daha önce planlanan ancak hava şartları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hem öğretmenlere hem de ülkemize anlamlı ve kalıcı bir hediye sunmak için başlattığı 'Öğretmenim İçin Bir Fidan' kampanyası, gerçekleştirildi. Programa Artvin Orman Bölge Müdürü M. Sinan Özkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Orman Bölge Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Özcan Köse, Sinan Soylu, Recep Kaya; okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Artvin-Ardahan yolu 3.km'de belirlenen alanda düzenlenen 'Öğretmenim İçin Bir Fidan' kampanyası çerçevesinde hatıra ormanı oluşturma programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar; “öğretmenlerimiz adına diktiğimiz fidanların değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği çocuklar gibi büyüyüp yeşerip ülkemize can olacağını” ifade etti ve hatıra ormanı oluşturulan alanın hazırlanmasında emeği geçen Artvin Orman Bölge Müdürü M. Sinan Özkaya nezdinde tüm Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Programa katılamayan öğrenciler ise Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sayfasında yer alan http://meb.ai/K1SbSf linki üzerinden yapacakları fidan bağışını öğretmenlerinin isimleriyle sertifikalandırabileceklerdir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI