ÖĞRENCİLER YENİ OKULLARIYLA BULUŞTULAR

Yusufeli ilçesinde Yusufeli Barajı'nın tamamlanması ile okullarımız yeni yerleşim yerindeki yeni binalarına taşındı

TRABZON-ARTVİN 26.10.2022 09:28:33 38 0
ÖĞRENCİLER YENİ OKULLARIYLA BULUŞTULAR

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli ilçesinde Yusufeli Barajı'nın tamamlanması ile okullar yeni yerleşim yerindeki yeni binalarına taşındı ve öğrenciler yeni okullarıyla buluştular.

'İlk Ders Zili Çaldı.'

Artvin Ak Parti Milletvekili Av. E. Erkan Balta, Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Alp ve Şube Müdürü Fatih Yazıcı yeni okullarıyla buluşan öğrencileri yalnız bırakmadılar. Öğrencilerin ilk ders zilini çalan heyet, öğrencilerle yeni okul bahçelerinde İstiklâl Marşı'nı okudular.

'Öğrenciler Daha Yeni Daha Modern Okullara Kavuştular.'

Okulların Yusufeli yeni yerleşim yerindeki yeni binalarına taşınmaları ile öğrencilerin daha modern eğitim ortamlarına kavuştuklarını belirten Acar, “binalarımızın fizikî yapısı, yeni araç gereçleri ve donatım malzemeleri ile öğretmen ve öğrencilerimiz için daha konforlu ve işlevsel bir eğitim ortamı oluşturuldu. Bu özellikleri ile yeni okullarımız ilçemizde ve ilimizde eğitim öğretimin niteliğinin de artmasına büyük katkı sunacaktır” dedi.

'Yeni Sınıflarda Dersler Başladı.'

Yeni yerleşim yerine taşınan okulları ziyaret eden heyet, öğrenci ve öğretmenlerin yeni sınıflarında başladıkları ilk derslerinde de onları yalnız bırakmadılar. Sınıflarında öğrenciler ile bir süre sohbet eden heyet, öğrencilere yeni okullarının hayırlı olmasını ve başarılar dilediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI