MÜŞTEREK ODA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Artvin’de faaliyet gösteren TSO’ların üç ayda bir düzenlediği Müşterek Oda Yönetim Kurulu toplantısı Artvin’de gerçekleştirildi.

TRABZON-ARTVİN 26.01.2022 13:07:15 28 0
MÜŞTEREK ODA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de faaliyet gösteren TSO’ların üç ayda bir düzenlediği Müşterek Oda Yönetim Kurulu toplantısı Artvin’de gerçekleştirildi.

Üç ayda bir düzenlenen “Müşterek Oda Yönetim Kurulu” toplantısı oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Kadın girişimciler başkanları ve meslek komitesi temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı gündeminde önemli maddelerinin yer aldığı toplantıda Artvin’in tanıtımında aynı zamanda ticari boyutunda yapılan çalışmalar ve gelinen noktalar ve bundan sonra yapılması gerekenler değerlendirildi.

Toplantıda ‘Coğrafi İşaretler - Turizm’ ve ‘Artvin -Rize Havaalanı’ konusunda gelinen notalar ve bu konuda yapılan görüşmelerde edinen izlenimlerde toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca Akademik Danışman Dr. Öğretim Görevlisi Mehmet Okan, “ Artvin ili ekonomik raporu” konusunda bir sunum gerçekleştirerek toplantıya katılanları bilgilendirdi.

Müşterek Oda Yönetim Kurulu toplantısına Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eşref Merttürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın girişimciler başkanı katıldı.

Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt toplantı sonrası katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti ve toplantının Artvin için hayırlı olmasını temenni etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı