MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

Artvin İl Özel İdaresi 2022 yılı altyapı uygulamaları değerlendirme toplantısı kapsamında Borçka 1. Ve 2. Grup köyleri muhtarları ile bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 29.10.2022 12:44:05 50 0
MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

Hayati Akbaş

BORÇKA-Artvin İl Özel İdaresi 2022 yılı altyapı uygulamaları değerlendirme toplantısı kapsamında Borçka 1. Ve 2. Grup köyleri muhtarları ile bir araya geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Dereci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yılmaz Doruk da katılım gösterdi.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Borçka ilçesine bağlı köylerde 2022 yılına ait Artvin İl Özel İdaresi ve KÖYDES yatırımları hakkında muhtarlara bilgilendirme yapıldı. 2022 yılı faaliyet çizelgesi kapsamında yer alan yatırım ve çalışmaların tamamlanan ve devam eden kısımları hakkında çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda ayrıca 2023 yılı “Yatırım Programı” hazırlanması kapsamında köy muhtarlarının öneri ve talepleri alınarak değerlendirme gerçekleştirildi. 2023 yılı yatırım programına alınacak çalışmalar da öncelik sırasına göre projelendirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI