MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

Hopa ve Şavşat'ta Muhtarlar Günü vesilesiyle köy ve mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutlandı.

TRABZON-ARTVİN 20.10.2021 13:00:38 18 0
MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT'TA KUTLAMA

ŞAVŞAT-Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın Muhtarlar Günü nedeniyle Şavşat Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutladı.

İlçe meydanında Şavşat Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törenin ardından, Kaymakam Yusuf Akın Şavşat Muhtarlar Derneği temsilcilerini makamında kabul etti. Ardından Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Kaymakam, Muhtarlar Gününü tebrik ederek bir süre Muhtarlarla sohbet etti.

Kaymakam Akın 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle “ebediyete irtihal etmiş muhtarlara Allah’tan rahmet, görevi başındaki muhtarlara hayırlı bir çalışma dönemi ve sağlık” temennilerini ileterek ziyareti sona erdirdi.

HOPA DA KUTLAMA

HOPA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

HOPA-19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Hopa Sahilde bulunan Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti.

Burada düzenlenen törene Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı. Muhtarlar Derneği Başkanı tarafından Anıta çelenk sunumu gerçekleşmesi ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal marşı okundu.

Burada düzenlenen tören ardından 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü tarafından muhtarlar onuruna kahvaltı verildi. Protokol üyelerinin yanı sıra köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltı ardından Kaymakam Gürkan ve Belediye Başkanı Ekmekçi tek tek muhtarların muhtarlar gününü kutladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı