MİLLETVEKİLİ ERKAN BALTA YUSUFELİ’NDE

Artvin Ak parti Milletvekili Erkan Balta Yusufeli ziyaretinde ’Bütün Hemşerilerimizin Mutlu Olacağı Yeni Yusufeli’ne Hep Birlikte Kavuşacağız’’ diye konuştu.

TRABZON-ARTVİN 28.01.2021 10:23:44 30 0
MİLLETVEKİLİ ERKAN BALTA YUSUFELİ’NDE

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Ak Parti Artvin Milletvekili E. Erkan Balta ve beraberindeki heyet Yusufeli yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulundu.

Yusufeli Barajı ve Hes Projesi kapsamında yapımı devam eden ilçe Merkezi’nin inşaatının devam ettiği Yansıtıcılar Bölgesine, Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti Yusufeli İlçe Başkanı İbrahim Alkan, Artvin İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak ve Hikmet Hallaç, Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Demirci ve teşkilat üyelerinin katılımı çalışmalar yerinde incelendi.

İncelemede gezi heyetine, DSİ Proje Müdürü Suat Köse yapılan alt yapı ve üst yapı, Artvin Orman Bölge Müdürü M. Sinan Özkaya’da yapılan fidanlama ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta yaptığı açıklamada, ’’Cumhurbaşkanımızın tabiriyle 21.yüzyılın ilçesi olacak olan Yusufeli’mizin yeni yerleşim yerinin yükseldiği bölgede çalışmaları inceleme fırsatı bulduk. Yeni yerleşim yeri kurulurken karşılaşılabilecek sorunları, ilçenin daha güzel olması için neler olmalı neler değiştirilebilir? Bu noktada gerek Belediye Başkanımız olsun, gerek bizler olalım her aşamasını takip ederek gerekli düzenlenmelerin, değişikliklerin yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bütün hemşerilerimizin memnun ve mutlu olacağı Yusufeli’ne hep birlikte kavuşacağız. ’dedi.

Tüm gayretimiz ilçemizin daha güzel olması için diyen Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, ‘’ Bugün Milletvekilimiz ile birlikte yeni yerleşim yerinde yapılan çalışmaları yerinde görme imkânımız oldu. Eksik gördüğümüz noktaları Vekilimize bizzat alanda ilettik. Hem mevcut ilçe de yaşamın devam etmesini sağlarken hem de yeni yerleşim yerinde gördüğümüz eksiklikleri ilgili makamlara ulaştırma çalışıyoruz. ’dedi.

Ziyaret, Yusufeli Belediyesi toplantı salonunda Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, Merkez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çelik ve ilçe’ de faaliyet gösteren STK başkanlarıyla yapılan görüşmeler sonrasında sona erdi.

Erkan Balta Kaymakam Özdemir’i ziyaret etti.

Ak Parti Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta beraberinde Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Alkan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Gökalp Eren, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Hallaç Kaymakam Ömer Faruk Özdemir'i makamında ziyaret ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı