MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE ÜRETİM ATÖLYESİ VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI…

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde temizlik ürünlerinin üretilmeye başlandığı Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Atölyesi ile okul bünyesinde kurulan kütüphanenin açılışları gerçekleştirildi.

TRABZON-ARTVİN 30.11.2021 12:49:13 58 0
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE ÜRETİM ATÖLYESİ VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI…

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde temizlik ürünlerinin üretilmeye başlandığı Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Atölyesi ile okul bünyesinde kurulan kütüphanenin açılışları gerçekleştirildi.

Açılış Programına Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Milletvekili E. Erkan Balta, İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, okul idarecileri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

İlk olarak Vali Yılmaz Doruk ve protokol üyeleri tarafından okul bünyesinde üretim yapacak olan Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra yine okul bünyesinde hayata geçirilen kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılışların ardından her iki bölüm de protokol üyeleri tarafından gezilerek yetkililerden bilgiler alındı.

Açılış programında ayrıca kimya üretim atölyesinin fiziki alt yapısını gerçekleştiren Çetinkaya Elektrik ve okul kütüphanesinin fiziki altyapısını gerçekleştiren Arkabi Market yetkililerine plaket takdim edildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı