MEMLEKETTE BÖYLE HAYIRSEVER VATANDAŞLARDA VAR.

Ziyaret için geldiği Hopa’nın Sugören Mahallesinde vatandaşların taleplerine sessiz kalmadı

TRABZON-ARTVİN 25.04.2021 16:05:40 40 0
MEMLEKETTE BÖYLE HAYIRSEVER VATANDAŞLARDA VAR.

Hayati Akbaş

HOPA- Memlekette böyle Hayırsever insanlarda var dedirten olay Hopa’nın Sugören Mahallesinde yaşandı. Aslen Borçka’lı olan ve İstanbul’da yaşayan İşadamı Mustafa Arslan ziyaret için geldiği Sugören’ de vatandaşların bozuk yollardan dert yanması üzerine kolları sıvayarak masrafını kendi cebinden ödeyerek Mahallede 1.500 metre yolun betonlamasını sağladı.

Sugören’i ilk ziyaret ettiğinde buraya hayran kalan İşadamı Mustafa Aslan Sugören’ in yüksek kesimlerinde bir arsa satın alarak buraya ev yaptırdı. Yazları ailesi ile birlikte Hopa Sugören Mahallesinde bulunan evlerine gelen Aslan, bu ziyaretlerden birinde vatandaşlardan yollarının çok bozuk olduğunu ifade etmeleri üzerine yetkililerle irtibata geçerek Sugören Papilat mahallesinde bulunan 1.500 metrelik bozuk yolu kendi imkânları ile betonlamak istediğini ifade etti. Yetkililerinde bu talebe olumlu cevap vermesi üzerine 1.500 metrelik yolu Hazır Beton dökerek betonlamasını sağladı.

Sugören mahallesinde yaşayan vatandaşlar Mustafa Aslan’a önemli bir sorunlarının çözümünde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı