MAKEDONYA’DAN GELENLER İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Makedonya’dan Artvin’e Gelen Vatandaşlar İçin Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

TRABZON-ARTVİN 25.04.2020 13:02:23 20 0
MAKEDONYA’DAN GELENLER İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında Makedonya'dan getirilerek Artvin’de misafir edilen 270 vatandaşlar için durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Artvin Valisi Yılmaz Doruk başkanlığında ilgili kurum amirlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlenerek, Makedonya’dan gelecek misafirlerin il’de en iyi şekilde ağırlanması için hazırlıklar yapılarak gerekli tedbirler alınmıştı.

Öte yandan Vali Doruk, misafirlerin ağırlanacağı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Çoruh Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunarak, bir kez daha misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için ilgililere talimat vermişti.

22 Nisan 2020 Çarşamba akşamı ilimize gelerek yurda yerleştirilen 5’i çocuk toplam 270 vatandaşın için Vali Doruk’un talimatıyla Vali Yardımcısı İdris Akça başkanlığında, durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Çoruh Öğrenci Yurdunda yapılan toplantıya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Öğretmen Evi Müdürü İslam Okur, Yurt Müdürü Aysun Anlaş, Türk Kızılay’ı Artvin Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Ahmet Algın ve diğer ilgilerle katıldı.

Toplantı sonrası, 14 gün gün boyunca il’de misafir edilecek vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla durum değerlendirme toplantısı yapıldığı belirtildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI