KIBRIS GAZİSİ PARLAK TOPRAĞA VERİLDİ

Artvin'in Hopa ilçesinde hayatını kaybeden 69 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Fevzi Parlak, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

TRABZON-ARTVİN 28.01.2022 14:45:43 109 0
KIBRIS GAZİSİ PARLAK  TOPRAĞA VERİLDİ

Hayati AKBAŞ

HOPA-Artvin'in Hopa ilçesinde hayatını kaybeden 69 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Fevzi Parlak, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hopa’da yaşayan ve 3 ay önce yakalandığı amansız hastalığa yakalanan Parlak’ın tedavisine devam ediliyordu. Aniden durumu ağırlaşan Parlak yeniden Artvin Devlet Hastanesinde tedavi altına ama burada tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti.

Cenaze namazı öncesi İlçe protokolü Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Merve Nilda Yavuzdemir ve Hopa Şehit aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek Başkan Şükrü Akbıyık nezdinde taziyelerini ilettiler.

Parlak'ın cenazesi öğle namazı öncesinde Askerlerin omuzlarında Merkez Camisi'ne getirildi. Parlak'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle doğum yeri olan Pınarlı köyüne götürülerek burada aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Gazinin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdür Vekili Selahattin Güven, Hopa Kaymakam Vekili Mehmet Şerif Olçaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Bakanı Merve Nilda Yavuzdemir, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI