KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Dere Mahallesi (Alt ve Üst Haypet) sakinlerine yönelik Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

TRABZON-ARTVİN 4.04.2021 17:48:10 18 0
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Dere Mahallesi (Alt ve Üst Haypet) sakinlerine yönelik Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

Başkan Elçin öncülüğünde, Haypette kentsel dönüşüm projesi için konunun taraflarıyla ilgili Esnaf Sanatkârlar Odası Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Alt ve Üst Haypette kentsel dönüşümden faydalanacak mülk sahipleri ve kentsel dönüşüm için talipli olan inşaat firması Demiröz İnşaat adına Bahattin Demiröz katıldı.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında; Haypetin daha modern bir görüntü kazanması için hiçbir vatandaşın mağdur edilmeden mülk sahipleri ile anlaşılarak otopark ve ulaşım çilesinin son vererek içerisin de konut ve iş yerlerinin olacağı modern bir yaşam alanı inşa edilecek.

Başkan Elçin burada yaptığı konuşmada; Haypetin rahat bir nefes alabilmesi için kentsel dönüşüm projesinde Belediye olarak destekçileri olacaklarını belirterek inşaat firması ve maliklerin anlaşabilmesi için üstlerine düşeni imkânları doğrultusunu yapacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı