KAYMAKAMLIĞININ GÜNDEMİ YAŞLILAR VE ENGELLİ VATANDAŞLARDI

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat başkanlığında tam kapanma dönemi içerisinde engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin salgınla mücadele koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilmesi için ilgili kurum amirleri ile top

TRABZON-ARTVİN 5.05.2021 19:07:29 81 0
KAYMAKAMLIĞININ GÜNDEMİ YAŞLILAR VE ENGELLİ VATANDAŞLARDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat başkanlığında tam kapanma dönemi içerisinde engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin salgınla mücadele koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilmesi için ilgili kurum amirleri ile toplantı yapıldı.

Salgını en kısa sürede ve en az zararla atlatmak istediklerini belirten Kaymakam Canpolat, '5 Mayıs tarihinde engelli ve yaşlı aylıkları ile tam kapanma sosyal yardım ödemeleri yapılacaktır. PTT kart sahipleri ile banka hesabına aktarılacakların haricinde kalanların ödemeleri ise evlerinde yapılacaktır. Bu kapsamda para yardımı yapılacak hak sahibi vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla ödeme hizmetini evlerine götüreceğiz. Hedefimiz bu salgını en kısa sürede ve en az zararla atlatmak” ifadelerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI