KAYMAKAM GÜRKAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer beraberinde Departman Müdürleri ile birlikte Kaymakam Gürkan Üçüncü’ye Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 13.10.2021 12:08:34 92 0
KAYMAKAM GÜRKAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hayati Akbaş

HOPA-20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana-Aladağ Kaymakamı iken Hopa Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Gürkan Üçüncü ilçede görevine başlaması ardından Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu defa da Bölgemizin ve İlimizin önemli kurumsal şirketlerinden biri olan Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri AŞ. (HOPAPORT) yöneticileri Kaymakam Gürkan Üçüncü’yü makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer beraberinde İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç, Muhasebe Müdürü Oğuz Çapkınoğlu ve Terminal Şefi Mustafa Ahmetoğlu olduğu halde Kaymakam Üçüncü’yü ziyaret ederek “İlçemize Hoş geldiniz, görevinizde başarılar diliyoruz” temennilerini ilettiler.

Kaymakam Üçüncü tarafından samimi bir ortamda karşılanan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ziyarette Hopa ve HOPAPORT hakkında son yıllarda Limanda yapılan operasyonlar, projeler ve hedefleri konusunda bilgiler vererek “Hopa’nın ekonomisinde yarattığımız istihdam ve potansiyel ile neredeyse her evin ekonomisine katkı sunduklarını” ifade ederek, Mülki idare ile koordineli birçok başarılı çalışmaya imza atacaklarını ifade ederek “Hopa’mıza Hoş geldiniz, görevinizde başarılar diliyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Ziyaret çekilen fotoğraf ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI