KAYMAKAM BULAT GÖREVE BAŞLADI.

Borçka’ya Yeni Atanan Kaymakam Bulat'ı Kurum Amirleri Kaymakamlık Önünde Karşıladı

TRABZON-ARTVİN 22.09.2020 12:51:06 58 0
KAYMAKAM BULAT GÖREVE BAŞLADI.

Hayati Akbaş

BORÇKA-11 Eylül 2020 tarihli Bakanlık yazısı ile Borçka’ya yeni atanan Kaymakam Ali Osman Bulat'ı kurum amirleri Kaymakamlık önünde karşıladı.

Selamlaşmanın ardından kurum amirlerini, tanıma amaçlı toplantı salonuna davet eden Kaymakam Bulat kısa bir tanışmadan sonra, kurum amirlerinden alanları ile ilgili bilgiler aldı.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak yapılan tanışma toplantısı kısa bilgi arzından sonra sonlandırıldı.

ALİ OSMAN BULAT ÖZGEÇMİŞİ

Kaymakam Ali Osman Bulat, 1991 yılında Ordu'nun Ünye ilçesinde doğmuş. İlköğrenimini Ünye'de, orta öğrenimini Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2009 yılında Marmara Üniversitesi İktisat bölümünü kazanmış ve 2014 yılında mezun olmuştur.

2015 yılından itibaren Maliye bakanlığında Gelir Uzmanlığı ve Vergi Müfettişliği görevlerinde bulunduktan sonra 2018 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Çorum ilinde il merkez stajını, Samsun 19 Mayıs ilçesinde Kaymakam refikliği stajını ve Manisa ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Kırıkkale/ Balışeyh, Amasya/Gümüşhacıköy ve Samsun/Salıpazarı ilçelerinde yaklaşık 13 ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevini yürütmüştür. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere'de Leicester Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi almış olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Diyetisyen Öznur Bulat ile evlidir. Bakanlık Makamının 11.09.2020 tarihli onayı ile ilçeye atandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI