KAR ETKİSİNİ GÖSTERDİ.

Artvin’de yapılan uyarılarla vatandaşların beklediği Kar’da yağdı.

TRABZON-ARTVİN 23.12.2021 10:17:49 9 0
KAR ETKİSİNİ GÖSTERDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Belediye ekipleri Kış hazırlıkları kapsamında başlattıkları çalışmalar ile tedbirlerine devam ederken, kar temizleme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Şehirde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte ekipler kar mesaisine başladı.

Kar temizleme çalışmaları kapsamında Şehirdeki ana arter yollarda kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarımız devam ediyor…

Yetkililer Can ve mal güvenliği için zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkmayınız uyarısı yapmaya devam ediyorlar.

Kar temizleme çalışmaları kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda ekipler tuzlama ve temizleme çalışması araç yollarında kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

HOPA CANKURARAN DAĞINDA MAHSUR KALAN 3 PERSONEL KURTARILDI

Vadafone GSM şirketinin alt yapı işlemlerini yürüten 3 personelinin Sultan Selim dağına giden yolda çığ nedeniyle araçlarında mahsur kalmaları sonucunda Hopa Özel İdare, AFAD ve Hopa Arama Kurtarma ekipleriyle birlikte yapılan çalışma sonucunda mahsur kalan personeller kurtarıldı.

HOPA-BORÇKA YOLUNDA ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANDI

Kar yağışı ile birlikte gözlerin çevrildiği Hopa-Borçka yolu üzerinde bulunan Cankurtaran dağında da ekipler tam kadro çalışmaya devam ediyor. Yer yer kar ve buzlanma nedeniyle yaşanan kayma ve kazalar nedeniyle kapanan yol, ekiplerin çalışmaları sonrası açılıyor.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ YAŞANIYOR

Yoğun kar yağışı ve rüzgârın etkisi ile İl Merkezi ve İlçelerde birçok köyde elektrik kesintilerinin yaşandığı ve ekiplerin kesintilere müdahale için aralıksız çalıştıkları öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı