KADIN GİRİŞİMCİLER BU DEFA ARHAVİ’DE TOPLANDI

Artvin kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ikinci etkinlik Arhavi ilçesine oldu.

TRABZON-ARTVİN 22.11.2020 11:27:55 70 0
KADIN GİRİŞİMCİLER BU DEFA ARHAVİ’DE TOPLANDI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Üst kurul tarafından Türkiye genelinde aynı anda kutlanmaya başlanan farkındalık etkinlikleri de Artvin il genelinde yapıldı.

Artvin kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ikinci etkinlik Arhavi ilçesine oldu. Artvin, Borçka, Hopa ve Arhavi Ticaret ve Sanayi Odaları ve meclis başkanları ve Genç Girişimciler başkanı katıldı. Artvin kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Nur Ersöz ve kurul üyeleri tarafından düzenlenen etkinliklerde “kadın her yerde üretimin lokomotifidir” dedi.

Heyet Arhavideki kadın girişimcilerin kurdukları başarılı işletmelere Artvin İl genelindeki dört Ticaret ve sanayii odaları yöneticileri, Dünya Kadın Girişimciler günü farkındalık etkinliği de “İşimin Başındayım” sloganıyla işletmeleri ziyaret ettiler.

Heyet İlk olarak Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Atif Kesimal’i makamında ziyaret ettiler. Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt Meclis Başkanı irfan Yıldırım, TOBB Kadın Girişimciler Artvin İl kurul Başkanı Hatice Nur Ersöz, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eşref Merttürk, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Artvin Genç Girişimciler Başkanı Hakan Arslan, kadın girişimciler kurul başkan yardımcısı Sercan Özgen, Gülseven Akyürek, Artvin Kadın Girişimciler Kurul üyesi Melek Özbayrak ve Naciye Aydınlı katıldılar.

Başkanlar ve kadın girişimciler daha sonra tıbbi malzeme imalatı yapan ve 20 kadını istihdam sağlayan kalender Medikal ziyaret edildi ve çalışmalar hakkında işletme yöneticilerinden heyet bilgi aldılar.

Heyet daha sonra Mençuna’yı ziyaret ettiler ve burada Mençuna Restaurant’ta yemek yemeleri ardından etkinlikte sona erdi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı