'İSTİŞARE TOPLANTISINDA' BİR ARAYA GELDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Örgütü öncülüğünde organize edilen toplantıya, Hopa İttifakı’nın bileşenleri katıldı.

TRABZON-ARTVİN 26.09.2020 12:39:09 35 0

Hayati Akbaş

HOPA-Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Örgütü öncülüğünde organize edilen toplantıya, Hopa İttifakı’nın bileşenleri; Sol Parti, Halkevleri ve HDP temsilcileri, Hopa'da Ticaret Odası Atatürk konferans salonunda toplantıda bir araya geldi

Toplantıya Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Şükrü Aydemir Hopa İttifakı’nın bileşenlerinin temsilcileri de katıldı

Hopa'da da 2019 Mart 31 tarihinde elde edilen başarının mimarları bir araya gelerek pandemi koşullarına uyum sağlandığı bir toplantıyı hayata geçirmiş oldu.

Toplantının divan kurulu başkanlığını CHP Hopa ilçe Başkanı Şükrü Aydemir ve Sol Parti ilçe Başkanı Ali Rıza Özgenç yaptı.

Hopa İttifakı’nın Halkçı Belediyesi'nin devraldığı 19 ayın değerlendirilmesi yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıda ilk olarak Belediye Meclis Üyeleri ve ittifakın bileşenleri 19 ayın kısa bir geçmişini ele aldı.

Toplantının ilerleyen aşamalarında yapılan eleştirilere tek tek yanıt veren Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi 'Ben Halkçı ve Sosyal Demokrat belediyeciliğin örneğini bugüne kadar sürdürmeye çalıştım, bundan sonra daha da sürdüreceğim' dedi.

Birçok konuda karşılıklı eleştirilerin, özeleştirilerin ve cevaplarının tartışıldığı toplantıda, 'Hopa Türkiye'ye örnek olacak, bunun için; sıradan bir bileşenden belediye yöneten başkana kadar hepimiz aynı yolda yürümek zorundayız', fikri ortaya konuldu.

Halkevleri ve Sol parti temsilcilerinin talebi daha fazla katılımcı daha fazla Halkçı bir yönetim şeklinde olduğu dile getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütünün öncülüğünde gerçekleşen toplantıda özeleştiri, karşıt eleştiri ve gelecek umutları tartışıldı.

3 saatlik toplantının sonunda Hopa İttifakı’nın bileşenleri 'sol ve sosyal demokratlar' 'Hopa'yı Türkiye'ye değil Türkiye'yi Hopa'ya benzeteceğiz' dediler


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI